2010. április 11., vasárnap

Miért ne nősülj...


Kedves Olvasó!
Tisztelt egybegyűltek!
Tom Cruise, Salmam Hayek és a többiek.

Most hogy itt állok Hollywood-ban, a legjobb forgatókönyv feliratú Oszkár szoborral a kezemben, visszagondolok, milyen előrelátó gondolat volt, hogy az első könyvemben már felajánlottam, Spielbergnek és a többi neves rendezőnek, ne habozzon felhívni, ha a könyvemet sikerfilmként akarja adaptálni.

Most itt a színpadon köszönöm meg mindazoknak, akik nélkül ma nem lenne Oszkárom.
Köszönöm szüleimnek, hogy ilyen nagyszerű írói vénával születhettem, köszönöm a sok kis és nagymellű lánynak, hogy szeretett, szerethettem Köszönöm a két házasságomnak, mert nélkülük nem tudhatnám, „Miért ne…”. Köszönöm a két lányomnak, hogy megadták a reményt, mégse volt hiába. Köszönöm a két anyósomnak, hogy megúsztam. Köszönöm barátaimnak, hogy a nehéz időkben velem voltak. Külön köszönöm lelki támaszomnak Vicusnak, művésznevén oroszlánkacsának, mert volt kinek panaszkodnom és nélküle nem lenne kiadóm. Köszönöm a kiadómnak, hogy az első perctől kezdve hitt bennem. És köszi Tom, hogy eljátszottál a filmben…

FOLYTATÁS A KÖNYVBEN

3 megjegyzés:

  1. Azért merek rögtön írni már az előszóra megjegyzést, mert abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a könyvet már elolvastam!
    Ajánlani tudom mindenkinek, akár nőnemű, akár nem ( a semlegeseknek is), mert szembesülhetünk az életünkkel, a hibáinkkal, az erényeinkkel (már akinek van), és fényt mutat a kapcsolatok alagútjában, kivezet a napfényre, ahol várhat Rád a boldogság!

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom az előttem szólóhoz, mert a könyv valóban fantasztikus!
    Viccesen, irónikusan és nagyon szórakoztatóan szembesít mindazokkal az igazságokkal, ami a való, ahogy élünk, amit nap mint nap "elkövetünk". Sok mindenben felnyitotta a szemem, egy tükörkép rólunk, nőkről - férfiakról - a kapcsolatainkról.
    Szerintem mindenkinek el kellene olvasnia!!!
    Ha még nősülés előtt vagy, csak azért, hogy tudd, mire vállalkozol.
    Ha már házas vagy, akkor hogy jót nevethess akár magadon is. :)
    Sok siker a második részhez!
    Én már nagyon várom!

    VálaszTörlés
  3. Ez az egész egy mérhetetlen nagy butaság amit írsz. Miért ne nősülj ? Természetesen ebben az országban nincs szó olyanról, hogy el öregedő társadalom..A minap a gyermekem látta egyik barátjánál, hogy annak az anyukája ezt olvassa. Kevesebb mint 3órámba beletellett mire elmagyaráztam a fiamnak, hogy jó dolog a házasság csak be kell érni hozzá. gratulálok az újabb agymosáshoz.Üdv: Egy felháborodott szülő.

    VálaszTörlés