2010. április 11., vasárnap

Hol itt a csapda

Bár a macskatípusok után, már bizonyára elment a kedved a hódítástól és most már nyitottabb szemmel jársz. Sajnos azonban tudom, hogy nem fogsz tudni hódítások nélkül élni. Ez van a véredben. Te is egy átlagos pasas vagy, aki előbb utóbb csak megtalálja azt a nőt, akiről elhiszi: ő az igazi. Persze ha ismeri a pofoncsapásokat akkor az alábbi AXIOMA érvényes rá:

Az átlag pasinak, általában átlag nő jut. Átlagos testtel és átlagos lelkesedéssel. Persze erről mi is tehetünk. Ha állandóan a menzán zabálunk, soha nem fogunk enni homárt, lazacot, de még fiatal csirkét sem, csak a menzatyúk jut nekünk! Tehát csak meg-meg próbáljuk a pávákat is elejteni.
Pár pofon és rosszul sikerült hódítás után végül belátják, hogy jobb ma egy veréb…és azzal is beérik. Szóval verebet szel a menzán. Ha néha mégis sikerül valahogy jóllaknod vele, akkor is marad hiányérzeted! Ha mindig veréb a kaja, akkor hol az újdonság, a hódítás varázsa! Főleg ha már elég rég rágódsz azon a vereben. A pipihusi is kellene néha. Persze vannak, akik agyban úgy védekeznek, hogy elhitetik magukkal, és az „elég nehéz volt ezt az verebecskét is meghódítani, mit kockáztassak” című nótát fújják. Lehet, hogy nem az igazi, nincs nagy választék, de legalább kéznél van. Ez így eleve téves szemlélet! Ráadásul nemcsak hogy kishitű gondolat, de veszélyes is. Önveszélyes csapda! Ugye nem érted, mire gondolok!?

Szerinted, amikor barátnődhöz sietsz, vagy a legújabb nőnemű hódítmányod az első fellépésére készül, mennyi időt tölt el a fürdőszobában szépítkezéssel? Nem keveset. Úgy is mondhatnám: Igen sokat. Nem kellene fele időt sem ott töltenie, hisz eleve bombázó, de ő világbombázó akar lenni. A bombázó a legjobb formáját akarja adni. Te is ugyanígy cselekszel. Megborotválkozol, kiválasztod a legjobb ruhát, illatfelhő, hajmosás, bájvigyor, szellemes duma és így állítasz be hozzá. A két tündöklő gyémánt tele önbizalommal elindul a holdfényben.

Aztán eljön a pillanat, mikor úgy érzed: megvan a csaj! Már jöhetsz borostásan, koszosan, a nőről kiderül, hogy kontaktlencsét hord, mellpótlása van és egyébként is, már nem is rúzsozza magát. Az egész kezd megszokottá, hétköznapibbá és slamposabbá válni. Nem veszed észre, hisz a szeretet és a megszokás összeköt. De a feleségnél közben még látod is az átváltozáshoz szükséges kellékek tárházát, az arcpakolástól a hajbodorításig. Kötélideged van? Akkor jó!

A mesék és a nők sokkal szebbek éjszaka. (Demetrescu)
Egy férfi reggel ugyanúgy néz k,i mint este, egy nő éjszaka 20%-ot veszít a szépségéből. Így aztán nagy munkát kell befektetnie reggel, hogy rendbe hozza.

FOLYT. KÖV. A KÖNYVBEN!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése