2010. április 11., vasárnap

A nős férfit megismerni bamba járásáról

Nős férfiak mindenhol vannak. Menj csak egyszer el a körútra, vagy a Pólus centerbe. De fontos, hogy nyitott szemmel járj. Nézz és láss, mondá az Úr!! Ha nézel és figyelsz, láthatod a nős embert. A nős ember különbözik a nem nőstől! Na, nem a két hete nősült, fellegeket járókra gondoltam, kiknek még mindig vállfa van a szájába dugva. A több éve nős ember egészen más, ő már csak egykedvűen bámul maga elé, nem mosolyog csak unottan lépked a felesége mellett. A nős ember lopva pillant a jó nő után, a nős ember sóhajtozik utánuk. A nős ember nem engedi előre az asszonyt az ajtón, nem segíti le az asszony kabátját, nem nyitja ki neki a kocsi ajtaját. A nős ember nem csókolózik a nyílt utcán, a nős ember nem boldog.

A nős ember megismerhető!! Olyan ez, mint a bélyeg, a billog, ami a marhákon van. A férj, akit meggyűrűztek, világít a sötétben, hétmérföldről látszik rajta hogy kampec. Az a baj, hogy más is szokott látszani. Papucs a lábon vagy szarv a fejen. Na az a ciki, amikor már ez messziről látszik.

De még közülük is kitűnnek a papucsos barmok. A megcsalt kis mókucik, akik ráadásul még észre sem veszik, hogy marhák. Minden nő azt hangoztatja, hogy neki nem kell papucs. Neki erős férfi kell, akire felnézhet, aki támasza és védelmezője. Aki eltartja a családot, aki jó szerető. Szóval, akire büszke lehet. Akkor mégis miért van annyi papucs a földön? Talán, mert a férfi észre sem veszi hogy papuccsá lett és a nő pedig, hogy papuccsá tette a férjét. Tán nem is tudják, hogy a papucsságnak ismérvei és fokozatai vannak. Ha nem akarsz papucs lenni, fogadd meg a jó tanácsaimat.

1. Kerüld el a vizes blokkokat. Azaz ne mosogass, ne mossál és ne mossál fel. Ne pucolj ablakot. HA mégis bemész a fürdőszobába, zuhanyozz bátran, hadd fröcsögjön, a Wc ülőkét azért se hajts le és a zoknidat és a vizes törülközőt, hagyd csak a földön.

2. A nagy bevásárlás kivéve –mert azért nem árt a nagy pénzköltésnél ott lenni, meg a szatyor is lehet nehéz- kerüld el a közérteket, piacokat. Azaz ne te menj le a reggeliért, (hanem kérd az ágyba) de legfőképpen a piacra ne menj. Az a férjet, akit a dinnyeszezont kivéve elküldenek a piacra az már tuti papucs. (Ha pedig te mész a tamponért a gyógyszertárba akkor arról ugye már szólnom se kell)

FOLYTATÁS A KÖNYVBEN...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése