2010. április 11., vasárnap

A kezdet egyben a vég…

Nézzük is át az általános forgatókönyvet:

Egy holdfényes éjszakán meglátod álmaid asszonyát, a nagy Ő-t. Őneki persze még fogalma sincs erről. „Elnézést kisasszony, idegen vagyok ebben a városban. Megmondaná, hol lakik?” Tehát valahogy megismerkedsz vele. Erre nincs általánosan használható recept, lehet egy jó belépő duma, egy jól irányított kacsintás, egy megfelelő pillanatban küldött virágcsokor, vagy a húgod spicces barátnője. Ki tudja, talán kapásból tetszel is neki, s lassan-lassan vagy gyorsan, egymásnak esve megszületik az első csók.

Aztán függően, hogy milyen típus vagy végre párodra lelsz. „A párok fele optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.”

Nézzük, ti melyik típusa vagytok a megkülönböztethető pároknak:

Mosoly pár vagytok? Ha egyfolytában fülig ér a szátok. Csacsogtok. Imádtok koncertre járni, szabadnak lenni. A barátnőd a különös gonddal ápolt haját lebbenti a szélben. Üdvözléskor nevetve egymás felé futtok –tengerparti lassított felvételen- csókban összeforrva. Hiszitek, hogy a gondok csak öregeknek valók. Így csak a jelennek éltek.

„Lázadó pár vagytok” Diszkó helyett – csak azért is - rock-koncertre mentek. Tetováltatjátok a testetek minden felületét, a pierszinget raktok az orrotokba, szemöldökötökbe. Imádjátok a bőrcuccokat és a motoros bulikat. Sátorban is elvagytok, hangosan szexeltek. Nem csak a motor csengője mondja, hogy bip-bíí, hanem ti is. Bi, bi, bíííííí vagy csak szimplán bi a csaj

Folytatása a könyvben! ..........

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése