2010. április 11., vasárnap

A férfi nem nő, a nő nem férfi

Na figyelj! A legfontosabb tudnivaló, hogy egy férfi gyökeresen más, mint egy nő! Tudd meg, abból csak baj származik, ha két ilyen egymástól teljesen különbözően gondolkodó lényt évekre összezárnak. Na nem azt mondom, hogy most legyél meleg, de legalább ha tudod a megítélési különbségeket, legalább fel tudsz rá készülni! Egy férfi soha se lehet egyenlő egy nővel! Mi kérem szépen, kedves hölgytársaim el vagyunk nyomva!! Nőuralom van! Erre még később kitérek, most maradjunk néhány alapvető különbségnél.

•Egy férfi akkor sikeres, ha sok pénzt keres. Egy nő akkor sikeres, ha talál egy ilyen férfit.

•Egy nő kiöltözik, ha vacsorázni megy, ha kiviszi a szemetet, ha olvas egy könyvet. Egy férfi kiöltözik, ha esküvőre vagy temetésre meg.

•Egy férfi 5 tárgyat tart a fürdőszobájában: fogkefét, borotvahabot, borotvát, szappant és egy szállodából elcsórt törülközőt. Egy női fürdőszobában található tárgyak átlagos száma 358, melyek nagy részét egy férfi fel sem ismeri.

•A nők szeretik a macskákat. A férfiak azt mondják a nőknek, hogy szeretik a macskákat, de amikor a nő nem figyel oda, belerúgnak a bolhás dögökbe.

•A nők addig aggódnak a jövőjük miatt, amíg férjhez nem mennek. A férfiak addig nem aggódnak a jövőjük miatt, míg meg nem nősülnek.

Szerintem még mindig nem érted a lényeget! Jól van, akkor most megpróbálok egy-két fenti állítást megmagyarázni. Kezdjük azzal, hogy fontos megértened: TE EGY ÁLLAT VAGY!!!!! Most megsértődtél, pedig figyelj… valóban állat vagy, minden helyzetben.

Ha, szerelmes leszel, akkor egy ökör vagy,
Ha, megházasodsz, akkor egy szamár,
Ha, nem házasodsz meg, akkor magányos farkas,
Ha, megcsalod a feleséged, akkor hűtlen disznó,
Ha, nem csalod meg, akkor egy marha,
Ha, a feleséged csal meg akkor (fel)szarvasmarha,
Ha, elválsz, akkor a házad nélküli kivert kutya,


Sőt… Amint kimondod az IGEN-t, nemcsak a feleséged kap új nevet, hanem te is! Nem, te nem Kovács II Géza, a férj leszel! Te, ha Géza voltál, Gézuka leszel, vagy papa, papus, de ez csak a kezdet!

Most elrettentésül felsorolok olyan neveket, melyeket, marcona, erős férfiak birtokolnak a meleg családi fészekben: „Papuska”, „Bikuci”, „kutyuli”, „Pofikám”, „Kutyuskám”, „Macikám”, „Kutyulikám”, „Kandúrom”, „Mókuskám” stb.
Nem tudom észre vetted-e, hogy ezek a szörnyűségek két csoportra oszthatók: Az első csoportban vannak a kicsinyítő képzős alakok: bikuci, mókuci, kutyuli... (jé ezek is állatok!!! Na ugye!!) A második a birtokló csoport: Kutyuskám, Papikám, Édesem... az „ENYÉM VAGY” csoport!
Ne reménykedj! Vad bikának nem fognak szólítani. Úgy majd a szeretőd fog hívni, persze ha szert teszel egyre. Van egy szó, amiben te is reménykedsz, azonban ezzel a szóval nagyon kevés nős embert illetnek asszonyaik. Ez a szó: az URAM! Arról még csak ne is álmodj, hogy: ÉN URAM és PARANCSOLÓM! Nem ezt csak öreg-asszonyok mondják öreg uraiknak. Bár a parancsoló szó ott is lekopott és maradt az uram, de a következő generáció már nem is használja. Helyette van mókuci! Ja és már nagyon sok helyen az én asszonyom és parancsolóm! ...


Folytatása a könyvben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése