2010. április 11., vasárnap

A férj titkolózik

Kedves hölgyeim. A féltékenységetek és a nagy szeretetek ellenére talán nem is tudjátok, hogy általában a férjeket ti magatok lökitek egy idegen nő karjába vagy késztetitek csábításra férjeteket. Lökitek azzal, mert nem törődtök vele, mert nem adjátok meg, amire vágynak!

Na nem mondom egyetlen férj se szent. Kacsintgat jobbra-balra de nem tehet róla, ha nincs fából. Flörtöl ezzel, meg azzal. S miután a munkahelyen, a vidéki kiruccanásokkor, külföldi utakon még egy előre nem tervezett alkalom is adódhat, na és ugye ugyanazon a helyen vannak más saját házasságából kikacsingató férjes asszonyok, akiknek csak egy kis hódítás kell, vagy néhány ital után egy kacsintás is elég. Tehát, azon asszony, aki még ezek veszélyek közepette még lökögeti is a férjét, az nem csodálkozzon! A férfi előbb vagy utóbb megcsalja a feleségét.

De miért is szakad meg a hűség fonala, ami a hitvesével összekötötte?

Szex miatt…
A szexis barátnő szexuális lehűtésének legegyszerűbb módja, ha elveszed feleségül. A hosszú párkapcsolat következtében a nők szexuális étvágya csökken, amivel fordítottan arányosan nő a férfi bizonyításkényszere. Vagy egyszerűen csak unalmassá válik a szex. A nő nem akar kipróbálni új dolgokat az ágyban. Néhány férfi azért lép félre, mert nem akarják lerombolni a barátnőjük vagy feleségük "jó kislány" imagát, ezért beszereznek egy szeretőt, aki ellátja ezen kényes a szolgáltatásokat.

Ha, félrelépett a feleség
Ha a nő hűtlen volt, (mint ahogy előbb már volt erről szó) gyakran az egyetlen mód, hogy a férfi valahogy levezesse a dühét, ha ő is félre lép. Gyakran ez az egyetlen mód, hogy vissza tudjon térni a cafka nőhöz, és a lelkében kiegyenlítse a számlát.

Mert, az új kihívást és izgalmat jelent
Amikor a férfi szexuális trófeaként tekintett a nőkre, nehezen hagy fel ezzel a szokásával, azaz a vadászat izgalmának örömével, akkor mikor megnősül. Számukra az izgalom a változatosságban, új hódításokban lakozik. Az ilyen pasinál jobban jár az asszony ha félrenéz, de ha erre képtelen, a legrosszabb az ha rövid pórázon tartja a férfit. A kipányvázott vadász eltépi a láncot. Jobb a hosszabb póráz, mert a szabadság illúzióját meg kell adnia és közben izgalmasnak és szexisnek maradnia mindvégig.

FOLYTATÁS A KÖNYVBEN...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése