2010. április 11., vasárnap

A hódítás mestersége

Nehogy azt hidd kedves Barátom, hogy mikor nekiindulsz a nagy hódításra, a te csodás és egyedülálló személyed az, ami a nőt leveszi a lábáról. Nem. Ha a nő nem azon csoportba tartozik, mely menekül a családtól, dacból megy férjhez vagy fél a hoppon maradástól, vagyis nem a nyafogós, karmolós, árva kiscica imageból való, hanem a belevaló kategóriába tartozik, akkor bizony te egy rafinált, kétszínű vadmacskával állsz szemben. Egy olyan nővel, aki tudja, mit akar, de nem feltétlen azt mutatja. Pontosan tudja mennyit ér vagy hogy mivel tud célba érni. Legalábbis a saját értékrendje szerint. Ezért jobb, ha megismerkedsz a vadmacskák típusaival. Ugyanis, jobb lenne ha a harc, a hódítás, nem pusztán macska egér játék lenne, ahol természetesen te vagy az egérke. Mert bizony az egeret nem mindig a farkánál fogva fogja meg a macska. Van, hogy sajtot ígér, vagy látszólag megmenti az egérfogótól. A nő bármilyen is legyen macskaként él és vadászik. Ránk férfi egerekre.

NŐMACSKÁK TÍPUSAI:

A céltudatos vadmacska: Vannak nők, akik igenis tudják, mit akarnak. Tudják, milyen férjet akarnak. Előre megtervezik a férj jellemét, hivatását, alakját. Nem ez nem egyenlő az ideálképpel, vagy klónozással. Ezek mesevilági elemek. Ő nem feltétlenül a szerelemet keresi, a fehér lovat herceggel. Ő érte csak kiválasztott herceget jöhet el. Már mondottam a jó házasság titka az, hogy mindkét fél megkapja mire vágyik. Ha a céltudatos vadmacskának az a vágya, hogy jó hangulati partikra járjon, akkor színész férjet keres, ha gondtalan szabadságra vágyik, akkor keres magának valami elfoglalt üzletembert, ha neki sportos kigyúrt pali kell, akkor kondi termek felé kacsintgat. Ez a nő pontosan megtervezi programját, öltözetét, viselkedését. Megfelelő módon és helyen észreveteti magát a kiszemelt áldozatával, az pedig bekapja a horgot. Te is lehetsz áldozat.

A megsértett vadmacska: A szerelmes nő, akin átgázolt már egy férfi, az hajlamos az összes férfin megbosszulni sérelmét. A vérző szívű, csalódott nő fél attól, hogy ismét megsebzik. Vigyáz arra, hogy még véletlenül sem érinthessék meg újra érzelmek. Nem a testét, a lelkét félti. Neki is van burka, de az, közvetlenül a szívét védi. Ha valaki csak egy picit is megkarcolja e védőburkot, csíp, mar harap, sőt leggyakrabban pont azt, aki gyógyítója lenne bajának. Ettől a nőtől óvakodni kell, hisz semmi garancia nincs arra, hogy a szívburok fáradságos munkával történő lebontása hálát eredményez. Mit, hálát, örök szerelmet. Nem ez a nő egyetlen félreérthető esettől is megriad, ez a nő magában morfondírozik, nem hisz a saját szemének, szívének. Számára a te szerelmed is csak ármány. Félelme erősebb a szerelmednél, s ami a legszörnyűbb, amíg te azon fáradozol, hogy neki ne fájjon, neked is ki kell nyitnod a szíved.

A beképzelt vadmacska: Ez a nő tudja, hogy bombázó! Érzi és élvezi, ahogy a férfiszemek rátapadnak, de jobban szereti látni az elutasító magatartása miatt leesett állakat, hoppon maradt tekinteteket, mint beadni a derekát. Ez a nő az, aki csak játszik, s burokba zárja érzelmeit. Hiszi, hogy sebezhetetlen. Sajnos ez a nő általában libaaggyal is bír, és szereti az izomagyú védelmező társaságát. Számára nem érték a család, meg a tisztesség. Neki csillogás kell, pénz, kényelem. Ha ilyenbe vagy szerelmes, még akkor se várj viszontszerelmet, ha meg tudod fizetni. Ha pedig nem tudod, jobb ha messzire elkerülöd. A ciki akkor van, ha egy egyébként tök átlagos macska a tükörben bombázónak látja magát, és beképzeltként lépked. Ezt én be-beképzelt macskának hívom. Az igazán rémisztő, mikor egy beképzelt macska és a megsértett macska egy testben él. Na az aztán olyan mint a veszett róka. Szépnek szép, de akkor is támad, mikor simogatod.

FOLYTATÁS A KÖNYVBEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése