2010. április 11., vasárnap

Asszony és a fogyókúra

Hol is kezdjem. Mondhatnád, hogy az elején, csakhogy a fogyókúrának se vége, se hossza. Eleje meg pláne nincs. Nem érted? Elmagyarázom.

Az első randin, az akkor még újdonsült barátnő soha nem eszik újdon sültet, hanem bemutatja, miképp eszik egy kismadár. Csipeget, nyuszi kaját rendel. Salátát, párolt zöldséget és hasonlókat. Na nem azért, mintha ez olcsóbb lenne, mint egy jó kis Gordon Blue krumplival, hanem mert ez a taktika része. Nehogy már elrettenj egy zabagéptől. Pedig minden nő az lesz, ahogy eltelik pár hónap, és úgy érzi, hogy már a fiúka megvan, és nem kell neki többet tenni a hódításért. Persze, ez nem azt jelenti, hogy nézi az órát, és ha 3 hónapot ütött az éjfél, akkor ráveti magát egy vadkanra. Nem, apró lépésekkel lopja a távolságot. Egy kicsi csokika, egy pici husika, egyet a papának, egyet a mamának. Ha mama, akkor kettőt a mamának, meg száztizenkettőt. Mire feleség lesz addig tökéletes kifogások tárháza lesz arra, hogy miért is jó, ha van egy kis súlyfelesleg. Most megszeppentél egy kicsit?

Jaj ne gyere nekem azzal, hogy egy kis párnácska nem számít, meg hogy amikor terhes lesz, akkor nem tehet róla. Na itt van a kutya elásva. Kezdem a másodikkal. (Nem a második kutyával. Hülye.) Az asszony, ahogy terhes lesz és kívánós is lesz. Nagyon jó érv arra, hogy zaba legyen. Ok. Kell a babának. De számolj utána. Az asszony 55 kiló. A baba nem több mint 4 kiló, amiben úszkál, iszik és pisil, az 3 liter, ehhez adj hozzá még 3 kiló extrát. Összesen maximum 10 kiló plusz. Akkor kérdem én hogyan lesz egy anyuka 20-30 kilóval több? Ne mond már, hogy 10-20 kiló zsír, az jót tesz a babának. Na de miután én nem hordtam ki babát és „csupán csak” az apuka vagyok, -a „csupán csak”-on van a hangsúly, hisz én nem számítok- így legyen kedvedre. Nem feszegetem ezt a terhesen hízó kérdést. Maradjunk annál, hogy itt-ott jön egy kis párnácska gyerek nélkül is. Majd egy édes narancsbőr. Aztán domborodó hasika.

Mint minden nő, elsőnek a fenekére és a mellére hízik. Miután minden nő mellkisebbségi komplexusban szenved, baromira örül, hogy végre nem kell kitömni a melltartót. Sőt, ha alul egy kicsit megdúcolja, push up, akkor máris három számmal nagyobb dülled ki. A tükörben nem lát más csak a cickókat, lefelé nem látja a hasát és a „tükör torzít” mondattal intézi el a fenekét. Egyszer csak már cipőkanállal se megy fel a farmer, vagy a vastag combokon szét áll a miniszoknya. Na ettől megretten és elkezd hirtelen fogyizni. Ő azt mondja, vágjunk bele…ha meg van pénzed, akkor meg azt mondja: bátran vágjanak bele. Szikével. A plasztikai sebész a leggyorsabb fogyókúra. Igaz, ha erre nincs pénzed, marad az álomvilág.

Te nem tudod, mi a két legnagyobb átverő gyár a világon: a cici nagyobbító és a fogyi tabletta.

Nagyobb cickó kell? Akkor csak Bekapod és bedobod.
Le akarsz fogyni? Akkor csak Bekapod és leadod.
(Hoppá nagyon jó szlogen, kérek 10 milliót, ha használni akarják. A farok nagyobbító reklámokhoz nem ajánlom. Még félre értenék.)

FOLYTATÁS A KÖNYVBEN...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése