2010. április 11., vasárnap

Az asszony ingatag

„Az asszony ingatag úgy hajlik, mint a nád” …..– ugye ismered a nótát. Gond akkor van, amikor ezt a nótát a te hátadon húzzák el. Minden asszony megcsalja az urát, csak idő, alkalom és „szél” kérdése az egész!!

Miért csalja meg az asszony a férjet?

Azért, mert nem jó neki a szex otthon… gondolnád férfi aggyal, de legfőképp nem ezért…
Azért, mert úgy érzi, elhanyagolod.
Azért, mert másra vágyik.
Azért, mert elcsábul.
Azért, mert csak.

1. Nem jó a szex!

Na ez a ciki. Ha nem elég jó a keménységteszted. Vizsgáljuk csak meg azt a kérdést, hogy mitől is van a lankadás. Lankadt, mert a feleség egy felpuffadt vízidisznóra emlékeztető külsővel és hájas fenékkel domborít az ágyadban. Lankadt, mert a feleséged a szeretkezés közben is egyfolytában cseszeget. Kicsi, kevés, vékony, sovány! Lankadt, mert annyit dolgozol a családra, hogy nem marad erőd teljesíteni. Lankadt, mert az asszony állandóan a migrénjére panaszkodik és ha lenne kedved akkor is inkább tévét nézel.

Ha ezek miatt lankadt, akkor ez nem a te hibád. Viszont a te hibád, ha mindezért cserébe még hagyod is magad felszarvazni. Ekkor jobb kilépsz a házasság kötelékéből, mert az-az igazság, hogy lankadt férfiassággal nem igazán lehet megtartani egy asszonyt sem. (Persze a harmonikus, szeretetteljes kapcsolat okozhat időbeni moratóriumot, de ez is csak ideig óráig tartja vissza.)
Tudod, ki az anyja a tolvajnak. Az alkalom! Na de nézzük a másik lehetőséget.

Ha azért lankadt, mert…
Az asszonyod jól néz ki, de sokat akar a szarka, de nem bírja a farka…
Mással hálsz, otthonra meg kipukkadsz….
Ha ügyetlen és unalmas vagy a szexben….
Ha nem vagy egészséges…
Ha a fiúkra izgulsz!!!

Akkor ne csodálkozz azon, hogy felszarvaznak. Sajnos a végső megállapítás velőtrázó: akár a te hibád, akár az asszonyé - így is úgy is - fel leszel szarvazva. Ugyanis ha netalántán passzoltok egymáshoz, igényben, méretben és technikában, akkor is ott a fő gond, az asszony, a NŐ nem csupán befogadó hely, hanem egy érző lény is! A lelkével is kell nemi életet élned!!! ...

FOLYTATÁS A KÖNYVBEN...

2 megjegyzés:

  1. A dzsungel könyve:
    "A lány szíve szép, virágzó kert
    Megannyi virága titkot rejt
    A lány öle illatos erdő
    ahol a gyönyörök ligete nő

    Ha nap süti játszik a széllel a pálma
    hajlik levele
    Mi volna oly édes, mint asszonynak álma
    Táncolj te vele

    Ha lány, ha asszony mindegy, táncolj vele!"

    VálaszTörlés
  2. Mivel a test és a lélek egy, ezért igen fontos megállapítást tett az író a nők lelkére vonatkozólag, amit a férfiak zöme már elfelejtett, vagy még nem is tud, vagy ha tud, nem akarja tudomásul venni, hogy a női lelket is simogatni kell. Akinek meg ez nem hiányzik, az lelki szegényen éli meg és le az életét. Csak sajnálni tudom.Vagy inkább azt ajánlom nőtársaimnak, hogy ne adják alább, mert a test és a lélek egy,keressenek, majd csak találnak olyan férfit, aki ezt tudja és akarja is!

    VálaszTörlés